Valikko Sulje

Palvelut yrityksille ja hoitajien tenttien valvonta

Tarjoamme asiantuntija-, neuvonta- ja testauspalveluita sekä aloittaville kotihoitoalan yrityksille, että terveysteknologia-alan yrityksille. Sairaanhoitajamme voivat myös valvoa mm. LOVe-tenttejä ja näyttöjä.

Ota yhteyttä! Olemme valmiita tekemään yhteistyötä yritysten kanssa toimistosiivousten järjestämisestä aina terveysteknologian käytännön testaukseen. 

Aloittavien kotihoitoyritysten neuvonta

Hyvinvointi Saraste on yksi Kaakkois-Suomen suurimmista yksityisistä kotihoitoalan yrityksistä. Yrittäjätiimillämme on pitkä kokemus toimialasta, ikäihmisten tarpeista ja hoitotyöstä. Voimme toimia konsultteina, mentoreina tai muuten sparraamassa uusien kotihoitoyritysten käynnistämisessä. 

LOVe-tenttien ja näyttöjen valvonta

Meiltä löytyy kokemusta, osaamista ja valmiutta mm. LOVe-tenttien sekä muiden terveydenhoitoalan näyttöjen valvontaan.

Terveysteknologian testauspalvelut

Hyvinvointi Saraste on aktiivisesti kehittänyt omaa toimintaansa ja valmiuksiaan erilaisten teknologisten ratkaisujen hyödyntämisessä kotihoitopalveluiden tukena. Jotta yhteiskunta pystyy tulevaisuudessa huolehtimaan kasvavasta ikääntyvän väestön joukosta on hoitotyön tueksi otettava käyttöön erilaisia teknologisia ratkaisuja. Meillä on asiakkaina satoja ikäihmisiä, joista monet ovat valmiita osallistumaan terveysteknologisten ratkaisujen käytännön testaukseen. Hyvinvointi Sarasteen testauspalvelun avulla yritykset voivat varmistaa omien tuotteidensa ja palveluidensa toimivuuden ja saada suoraa palautetta tuotekehityksensä tueksi.

Toimistosiivous

Yrityksemme tarjoaa toimisto- ja toimitila siivouksia yrityksien käyttöön.

Ota yhteyttä

Kaisa Pentti
Puhelin:  050 543 2631
kaisa.pentti@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: