Valikko Sulje

Ateriapalvelut

Hyvänmakuinen, ravitseva ja kauniisti aseteltu ruoka virkistää sekä mieltä, että kehoa. Kuljetamme My Bakeryn valmistaman herkullisen ruoan lämpimänä kotiisi lounasaikana.

Hyvinvointi Saraste kuljettaa lounasaterian kotiisi maanantaista perjantaihin klo. 10.30-12.30 välisenä aikana. Ajantasaisen ruokalistan löydät tästä ja halutessasi toimitamme sen sinulle myös sähköpostina tai paperilla. Seuraavan viikon ateriatilaukset pitää tehdä aina perjantaisin ennen puolta päivää joko soittamalla numeroon: 050 543 2631 tai lähettämällä sähköpostia osoitteella: kaisa.pentti@hyvinvointisaraste.fi.

Lounasateriat koostuvat ruokalistan mukaisesta pääruoasta, minkä lisäksi kaikkiin aterioihin sisältyy aina peruna, riisi tai pasta, lämmin kasvislisäke sekä runsas tuore salaattiannos. Keittoruokien kanssa tarjoilemme myös jälkiruoan.

Sarasteen toimittamat lounasateriat valmistaa huippuherkullisista lounasruoistaan tunnettu Lappeenrannan kauppatorin kupeessa toimiva My Bakery Cafe.

My Bakery Cafe

My Bakery Cafe on äidin ja tyttären omistama kahvila-ravintola, jonka perusajatuksena on tarjota raikkaita, rehellisiä ja rennon tyylikkäitä makuelämyksiä mausteena ripaus retroa. 

My Bakery Cafe arvostaa tekemisessään suomalaista perinteistä ruokakulttuuria, mutta tuo myös uusia reseptejä klassikoiden rinnalle. Yritys tekee työtään sydämellä ja kotimaisena perheyrityksenä perinteiset arvot kuten luotettavuus, vastuullisuus, aurinkoinen asiakaspalvelu ja ensiluokkainen laatu ovat itsestäänselvyyksiä. Lue lisää: https://mybakerycafe.fi

Ota yhteyttä

Kaisa Pentti
Puhelin: 050 543 2631
kaisa.pentti@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: