Valikko Sulje

Kotipalvelut

Arjen sujuminen ei aina ole itsestään selvää. Hyvinvointi Sarasteen kotipalveluiden avulla saadaan niin pienet kuin suuretkin asiat rullaamaan, huusholli ja hygienia kuntoon, pyykit ojennukseen, kauppa-asiat hoidettua ja vierailut tehtyä.

Hyvinvointi Sarasteen kotipalvelut tuovat apua laajasti erilaisiin arjen tilanteisiin. Toimimme saattoapuna asiointikäynneillä, autamme kauppa-asioinnissa, siivouksessa ja peseytymisessä sekä huolehdimme kodin pienistä kunnostus- ja huoltotöistä. Kotipalvelut ovat saatavana sekä palveluseteleitä käyttäville, että itse maksaville asiakkaillemme.

Puhtaus

Kotona selviytymisen yksi tärkeimmistä kulmakivistä on siisti ja puhdas asuinympäristö. Hyvinvointi Sarasteen luotettavat kotipalvelutyöntekijät  huolehtivat kodin siisteydestä viikoittain tai muuten sovitulla rytmillä. 

Ruoka

Kotipalvelumme auttaa tarvittaessa myös ruoan valmistuksessa ja vaikkapa leivonnassa. Ruokaa voidaan valmistaa niin arkeen kuin juhlaankin. Korkealaatuinen ja ravinteikas ruoka  helpottaa niin ikäihmisen omaa kuin omaishoitajankin arkea ja vahvistaa kaikkien hyvinvointia. Kannattaa tutustua myös ateriapalveluumme, joka tuo valmiin lounasaterian päivittäin suoraan kotiin.

 Koti ja piha

Hoidettu piha ja kunnossa olevat paikat piristävät mieltä ja lisäävät turvallisuutta.  Kun talvella lumet on luotu ja kesällä nurmikko kunnossa, on liikkuminen helpompaa ja pääsy esimerkiksi postilaatikolle on vaivatonta. Talonmiespalvelumme hoitaa kodin pienet korjaukset helposti ja nopeasti.

Ota yhteyttä

Milla Vanhala
Puhelin: 040 723 5695
milla.vanhala@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: