Valikko Sulje

Saraste Smartti -etäpalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme perinteisten hoito- ja hoivapalveluiden lisäksi myös erilaisia etäpalveluita. Sensoripalvelu valvoo väsymättä kotona asuvien henkilöiden hyvinvointia ja helppokäyttöisten videoyhteyksien yli onnistuvat niin hoitokäynnit, kuin läheisten tapaamisetkin.

Etäpalveluiden avulla tehostetaan kotihoitoa, luodaan mielenrauhaa läheisille ja tuodaan varmuutta kotona asuville omaan pärjäämiseen. 

Sensoripalvelu

Sensoripalvelussa kotiin tuodaan yksi tai tarvittaessa useampi huomaamaton sensorilaite, joka kerää tietoa itsenäisesti asuvien ikäihmisten tai vammaisten hyvinvoinnista. Kaikki tieto kerätään yksityisyyttä kunnioittaen, laitteissa ei ole mikrofoneja tai kameroita. Myös kaikki kerätty tieto analysoidaan ihmissilmiltä piilossa. Järjestelmästä Hyvinvointi Sarasteen kotihoidon ammattilaiset näkevä tiedon kotihoitoasiakkaiden hyvinvoinnista ja siinä tapahtuneista muutoksista. Sama tieto on saatavilla myös yksittäisten ikäihmisten läheisille. Palvelun avulla voidaan helposti ja luotettavasti varmistaa, että kotona nukutaan öisin ja ollaan aktiivisia päivällä. Järjestelmä paljastaa nopeasti myös mm. liiallisen kylmyyden ja kuumuuden. Sensoripalvelu tarjoaa myös erittäin hyödyllistä tietoa silloin, kun läheisten kanssa yhdessä pohditaan pärjätäänkö kotona edelleen yksin, vai onko tehokkaammalle hoidolle jo tarvetta. Lue lisää: https://www.vesratio.com/vesratio-care/

Etävideoyhteys

Etävideopalvelut perustuvat kotiin tuotavaan ja esimerkiksi pöytään kiinnitettävään erityiseen tablettitietokoneeseen. Laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi, eikä käyttäjä voi saada sitä “sekaisin”.

Henkilökohtainen vierailu ikäihmisen kotona on aina kotihoidon kulmakivi. Tätä voidaan täydentää videoyhteydellä, jonka avulla kotihoitaja tai  sairaanhoitaja voi pistäytyä kotikäynnillä varmistamassa, että kaikki on hyvin. Hoitaja voi myös avata videoyhteyden matkan päästä ilman ikäihmisen omia toimenpiteitä. Tästä sovitaan luonnollisesti aina erikseen ja etukäteen.

Videopuheluiden avulla on helppoa pitää yhteyttä myös läheisten kanssa. Yhteys onnistuu suoraan läheisen omaan älypuhelimeen tai tietokoneeseen. Videoyhteyksien yli syrjäisissäkin paikoissa asuvat pääsevät osallistumaan erilaisiin ohjattuihin hyvinvointipalveluihin, kuten jumppiin, konsertteihin ja työpajoihin. Ja yhteyksiä voi pitää omiin tuttuihin myös omissa ryhmissä. Videoyhteyden yli järjestyvät niin kirjapiirit, kahvituokiot kuin viinin maisteluhetketkin.

Ota yhteyttä

Kaisa Pentti
Puhelin: 050 543 2631
kaisa.pentti@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: