Valikko Sulje

Saraste Smartti -etäpalvelut

Tarjoamme asiakkaillemme perinteisten hoito- ja hoivapalveluiden lisäksi myös erilaisia etäpalveluita. 

Sensoripalvelu

Sensoripalvelussa kotiin tuodaan yksi tai tarvittaessa useampi huomaamaton sensorilaite, joka kerää tietoa itsenäisesti asuvien ikäihmisten tai vammaisten hyvinvoinnista. Kaikki tieto kerätään yksityisyyttä kunnioittaen, laitteissa ei ole mikrofoneja tai kameroita.  Järjestelmästä Hyvinvointi Sarasteen kotihoidon ammattilaiset näkevät tiedon kotihoitoasiakkaiden hyvinvoinnista ja siinä tapahtuneista muutoksista. Sama tieto on saatavilla myös yksittäisten ikäihmisten läheisille. Palvelun avulla voidaan helposti ja luotettavasti varmistaa, että kotona nukutaan öisin ja ollaan aktiivisia päivällä. Järjestelmä paljastaa nopeasti myös mm. liiallisen kylmyyden ja kuumuuden. Sensoripalvelu tarjoaa myös erittäin hyödyllistä tietoa silloin, kun läheisten kanssa yhdessä pohditaan pärjätäänkö kotona edelleen yksin, vai onko tehokkaammalle hoidolle tai lääkemuutoksille  tarvetta. Lue lisää: https://www.vesratio.com/vesratio-care/

Etävideoyhteys

Etävideopalvelut perustuvat kotiin tuotavaan erityiseen tablettitietokoneeseen. Laite on suunniteltu helppokäyttöiseksi, eikä käyttäjä voi saada sitä “sekaisin”.

Kotihoitoa voidaan täydentää videoyhteydellä, jonka avulla kotihoitaja tai  sairaanhoitaja voi varmistaa, että kaikki on hyvin. Hoitaja voi tarvittaessa avata videoyhteyden ilman ikäihmisen omia toimenpiteitä. Tästä sovitaan luonnollisesti aina erikseen ja etukäteen.

Videopuheluiden avulla on helppoa pitää yhteyttä myös läheisten kanssa. Yhteys aukeaa automaattisesti läheisen soittaessa. 

Ota yhteyttä

Kaisa Pentti
Puhelin: 050 543 2631
kaisa.pentti@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: