Valikko Sulje

Kotihoito ja kotisairaanhoito

Hyvinvointi Saraste tarjoaa sairaanhoitajan ja kotihoidon käynnit jokaiselle asiakkaalle omien tarpeiden mukaisesti. Palvelut ovat saatavana sekä palveluseteleitä käyttäville, että itsemaksaville asiakkaillemme.

Hyvinvointi Sarasteen mukavat ja ammattitaitoiset hoitajat huolehtivat arjen perusasiat kuntoon. Tarvittaessa varmistamme päivittäin, että ikäihmisten ravitsemus, lääkehoito ja hygienia ovat ajantasalla. 

Kotisairaanhoito

Koulutetut sairaanhoitajamme voivat tehdä monia sairaanhoidon toimenpiteitä tutussa ja turvallisessa ympäristössä asiakkaan kotona. Esimerkkeinä kotisairaanhoidon palveluista voidaan mainita mm. haavanhoito, lääkehoito, verensokerin- ja verenpaineen mittaukset ja seuranta, peg-ruokinta, avanteen hoito ja lääkehuolto. Olemme aina valmiit keskustelemaan myös kaikista muista hoidollisista tarpeistanne ja niiden ratkaisemisesta. 

Henkilökohtainen budjetti

Eksoten tarjoaman kotihoidon voi vaihtaa henkilökohtaiseksi budjetiksi, eli palvelut yksityiselle palveluntuottajalle.  Käyttämällä henkilökohtaista budjettia, asiakkaan käyttöön voidaan räätälöidä tarvittavat kotihoidon palvelut. Henkilökohtaisen budjetin myöntää Eksoten palveluohjaaja.

Ota yhteyttä

Marika Tainio
Puhelin:  0400 813 774
marika.tainio@hyvinvointisaraste.fi

Katso myös: